Rahula Ranch

 

 

Rahula Ranch on Mikkelin Rahulassa, Ylimmäisen rannalla sijaitseva idyllinen kotitila. Tilalla tuotetaan ja kehitetään luontaistuotteita paikallisista villiyrteistä ja marjoista, jotka tehdään käsityönä laadusta tinkimättä. Yrityksen arvoihin kuuluvat paikallisuus, puhtaus ja luonnonmukaisuus.

Yrittäjävetoinen Rahula Ranch on perustettu vuonna 2016 hierontapalveluyrityksenä ja laajensi myöhemmin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen luontaistuotteiden kautta. Pääraaka-aineeksi valikoitui kuusenkerkkä, josta valmistuu mm. erilaisia juomia, siirappia ja suolaa. Muina raaka-aineina käytetään mm. inkivääriä, koivua, voikukkaa ja mustaherukanlehteä. Rahula Ranch tuottaa myös paikallisille yrityksille räätälöityjä tuotteita

Rahula Ranchilla toimii edelleen Rahula Ranch Relax -hierontapalvelu, sekä vuonna 2020 keväällä aloitettu Rahula Ranch Garden piha- ja puutarhapalvelu. Yritys on aktiivisesti mukana erilaisissa tapahtumissa ja markkinoilla, sekä järjestää itse elämyksellisiä pop-up -tapahtumia.